top of page

Коучинг за работещи майки с Анна Гълъбова!

Актуализирано: 8.05




Резултатите от атестацията за коучинг са най-после готови, и те носят вдъхновение за бъдещи успехи! От обширния пул от усмихнати и амбициозни майки, които се включиха в процеса, бяха подбрани четири изключителни жени, които ще бъдат част от програмата за работещи майки.

За нас е изключително важно да подкрепяме и насърчаваме жените в техните кариери, особено когато става въпрос за съвместяване на професионални и семейни отговорности. Затова сме създали тази програма, която предоставя възможност за развитие и подкрепа на майките, които се стремят към успех и баланс в живота.

Четирите избрани участнички ще имат възможност да работят с Анна Гълъбова, изключителен експерт в областта на коучинга. През следващите два месеца те ще се възползват от шест интензивни сесии по 90 минути, които ще им помогнат да развият своите умения и стремежи в професионалния и личен план.

Комисията по оценяване на кандидатурите, съставена от три изключителни дами, беше отговорна за избора на участниците чрез зададени критерии, които бяха оценявани чрез точкова система. Благодарим на всички 17 жени, които изразиха желание да се включат в програмата. Вярваме, че в бъдеще ще имаме възможност да разширим обхвата й и да достигнем още повече жени, които имат нужда от подкрепа и насърчение.

С нетърпение очакваме да видим как четирите работещи майки ще се развиват и постигат своите цели през следващите два месеца, и сме уверени, че тази програма ще бъде стъпка към техния успех и удовлетворение както на работното място, така и в семейния живот.

4 преглеждания0 коментара
bottom of page