top of page

Мама има работа: Вечеринка с рускинята Анна Кузнецова от Mishka Bakery

Актуализирано: 8.05
Мама има работа и Мулти култи колектив ви канят на едно уютно и вдъхновяващо събитие с Анна Кузнецова и нейната иновативна сладкарничка Mishka Bakery. Заповядайте на 11 април от 19:00 ч. в Читалище.то на ул. Лавеле 11 в София, за да научите за пътя на Анна от Москва, през Швейцария, Китай, САЩ и Белгия до София, където се развива като мама предприемач в сферата на сладкарството.


Събитието е с вход свободен, но регистрацията е задължителна: на този линк.


Анна е родена в Москва и е истински гражданин на света. Тя е живяла на 3 континента и това я формира като личност – позитивна, борбена, иновативна, в огромно внимание към детайла. Обожава hospitality индустрията и емоциите, които грижата за клиента предизвикват. Да дарява уют и топлина на своите гости се превръща в мисия за нея.


Mishka Bakery е „повече от сладкарница“, както пише в техния Инстаграм. Това е едно вълшебно място в София, специализирано във фаткарончета (корейка версия на популярния френски макарон, която се отличава с много повече крем), бенто тортички и други малки красиви изкушения.През ноември 2021 г. се ражда и малката Мели, която днес помага на мама в кухнята. Да съчетава предприемачеството с майчинството е истинско предизвикателство, и Анна говори с много страст за цялата палитра от емоции, през които преминава! По време на своята лекция тя ще разкаже за пътя, който извървява до тук, с какви трудности се среща, как развива успешно бизнеса си като чужденка в България и какво ново й предстои съвсем скоро…


Събитието е част от проекта Мигранти с таланти на Мулти култи колектив, който се реализира с подкрепата на Фонд Активни граждани България.
6 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


bottom of page