top of page

чт, 25.04

|

София

Вечеринка с Мая Зухди

Мама има работа: Вечеринка с Мая Зухди. Събитието е безплатно, НО се изисква предварителна резервация. Местата са ограничени.

Registration is Closed
See other events
Вечеринка с Мая Зухди
Вечеринка с Мая Зухди

Час и място

25.04.2024 г., 19:00 ч. – 20:30

София, София център, ул. „Лавеле“ 11, 1000 София, България

Гости

За събитието

Мама има работа: Вечеринка с Мая Зухди

Мама има работа и Мулти култи колектив ви канят на едно уютно и вдъхновяващо събитие с Мая Зухди. Заповядайте на 25 април от 19:00 ч. в Читалище.то на ул. Лавеле 11 в София, за да научите за пътя на Мая, която е майка на две деца и развива собствен бизнес.

Събитието е с вход свободен, но регистрацията е задължителна, а даренията препоръчителни.

Мая Зухди е участник в Мастър Шеф 2021 и впечатлява журито със своя черешов кебап. Родена е в Сирия, но обединява в себе си българска и сирийска идентичност. От много години живее в България, а готвенето винаги я връща и към нейните сирийски корени.

Там, където домашната храна е издигната в култ и изисква голяма любов и внимание към детайла в приготвянето си. Това е и качеството, на което шеф Мая държи в кухнята - автентичен вкус. Защото храната е култура и мост между култури.

Споделяйки трапезата си с други, ние преодоляваме различията си и отправяме покана за едно по-дълбоко познанство и толерантност. С храната, която приготвя, шеф Мая ви кани и на своята трапеза.

https://zuhdin.bg

Събитието е част от проекта Мигранти с таланти на Мулти култи колектив, който се реализира с подкрепата на Фонд Активни граждани България.

Споделете това събитие

bottom of page