top of page

чт, 27.06

|

София

Седянка: Себе-грижата като път към баланса

Мама има работа: Седянка с Лия Младенова и женския кръг

Седянка: Себе-грижата като път към баланса
Седянка: Себе-грижата като път към баланса

Час и място

27.06.2024 г., 19:00 ч. – 20:30

София, София център, ул. „Лавеле“ 11, 1000 София, България

Гости

За събитието

Мама има работа: Себе-грижата като път към баланса

Мама има работа и Лия Младенова ви канят на женски кръг. Заповядайте на 27 май от 19:00 ч. в Читалище.то на ул. Лавеле 11 в София, за да се подкрепите.

Събитието е с вход свободен, но регистрацията е задължителна, а даренията препоръчителни.

В ежедневието много често се разкъсваме между различни роли и задачи, което не ни позволява да обърнем достатъчно време на себе си и на собствените си нужди. А когато не го правим, много често бързо изчерпваме собствения си ресурс за грижа за останалите около нас.

Заповядайте на едно събитие, където ще си поговорим именно за себе- грижата като път към баланса в работата и в личен план. Разглеждайки архетипа на Майката, ще си поговорим повече на какво ни учи той, ще разберем чрез практика как да го хармонизираме във вътрешния си свят, за да не проявяваме неговите сенки и слаби страни. Накрая на събитието ще имаме време за споделяне и обменяне на опит, за да почувстваме подкрепата от жените около нас.

ЗА ЛИЯ:

Аз съм йога учител, комбинирайки Виняса и Хата стиловете, и фасилитатор на ритуали, включващи какао, връзка с женската и мъжката енергия, лунните цикли, креативност и себепознание. От повече от година провеждам различни събития в България свързани с личностно развитие, най-вече фокусиращи се върху изразяване собствения потенциал като жени. Осланям се силно на знанията си, придобити по време на различни обучения, както и на собствения си опит от ежедневието. Извън това, се занимавам с изграждане на общности на свободна практика в София и онлайн. За повече събития и бъдеще проекти, последвайте ме в инстаграм @sanghavida.

Споделете това събитие

bottom of page